Odprti Rog

Razstava
Prizorišča
Umetniki
Kustosi
Donatorji
Galerija
Svet umetnosti
SCCA Ljubljana
Galerija ŠKUC
Rog

Sandra Belšak (1 980, Ptuj)
Diplomirala na Pedagoški fakulteti v Ljubljani (smer Likovna pedagogika ), trenutno študentka na Fakulteti za podiplomski humanistični študij v Ljubljani, smer Zgodovinska antropologija likovnega.

 

Maja Lozić (1 979, Ljubljana)
Diplomirala iz umetnostne zgodovine na Filozofski fakulteti v Ljubljani.

»Po nekaj manjših projektih prvič sodelujem pri organizaciji "taprave" razstave. Novembra 2005 sem končala študij umetnostne zgodovine na Filozofski fakulteti in trenutno delam v Galeriji Fotografija. Poleti se odpravljam na trimesečno prakso v Center za sodobno umetnost Extra City v Antwerpen. Odprti Rog je projekt, pri kakršnih želim v prihodnosti sodelovati in jih soustvarjati - zanimiv, interaktiven, interdisciplinaren, angažiran in prostorsko slikovit.«

 

Janja Gojkovič , rojena na Ptuju v času barvnih risank. Že risani filmi so me pritegnili s svojo barvitostjo. Risbe, ilustracije, barve so me pripeljale do restavratorskih posegov.

 

Mojca Lešnik , rojena v družini frizerskih mojstrov, se je po končanem šolanju v tem poklicu odločila za študij sociologije kulture in ruščine na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Pripravlja in trudi se, da bi mojstrovala na področju kulture.

 

Irena Orel (1 978, Ljubljana)

Študentka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani (smer Likovna pedagogika ).

 

P. S.:Gabru Lesjaku se zahvaljujemo za »elektronsko« podporo.