Ostajamo doma

by

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Začasne spremembe v delovanju zavoda SCCA in pedagoških aktivnostih šole Svet umetnosti


Zajem filma: Nataša Prosenc Stearns, Večer, Samota v dvoje, 1999, foto: arhiv Postaja DIVA.

Zavedamo se resnosti razmer, povezanih s širjenjem virusa SARS-CoV-2 in bolezni covid-19, zato do nadaljnjega prestavljamo vse napovedane javne dogodke in zapiramo našo knjižnico. Tekoče delo bomo nemoteno opravljali od doma, za vsa vaša vprašanja pa smo dosegljivi preko elektronske pošte (info@scca-ljubljana.si). Redna srečanja šole Svet umetnosti se selijo na splet.

Želimo vam, da ostanete zdravi in da čim bolje prestanete trenutno krizno obdobje. Sledite priporočilom in ostanite doma. V tem času vas lahko povabimo k brskanju po naših prosto dostopnih spletnih vsebinah. V arhivu umetniškega videa, filma in novomedijske umetnosti Postaja DIVA si lahko ogledate več kot 1300 video del umetnic, umetnikov in umetniških skupin, ki delujejo v Sloveniji, na spletni strani šole pa so dosegljiva številna besedila in posnetki predavanj mednarodno priznanih strokovnjakov in strokovnjakinj, ki so nastala v sklopu javnih predavanj.

Do vnovičnega srečanja!
Ekipa Sveta umetnosti[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Scroll up