Spremembe v ekipi Zavoda SCCA-Ljubljana

by

Svet umetnosti | Leto 15 | Novim delovnim izzivom naproti


Saša NabergojSaša Nabergoj, umetnostna zgodovinarka, kustosinja, kritičarka in predavateljica, je 1. avgusta 2015 nastopila mandat direktorice Loškega muzeja. Na Zavodu SCCA-Ljubljana je bila pomočnica direktorice, od leta 1998 je vodila Svet umetnosti, šolo za kustose in kritike sodobne umetnosti in od leta 2004 razstavno-raziskovalni program Studio 6. V vseh obdobjih našega delovanja je imela pomembno vlogo pri oblikovanju programov, ki so prinašali nove poglede na sodobne umetniške in kuratorske prakse. Sodelovala je pri številnih razstavnih in raziskovalnih projektih ter pri izobraževanju petnajstih generacij mladih kustosov in kritikov.

Naši nekdanji sodelavki se zahvaljujemo za dolgoletno sodelovanje in ji na novem delovnem mestu želimo uspešno delo, pa tudi veliko delovnega in strokovnega elana, s katerim nas je navduševala.

Simona ŽvanutVodenje šole Svet umetnosti in programa Studio 6 prevzema Simona Žvanut, umetnostna zgodovinarka, kustosinja in kritičarka, ki je bila od leta 2011 koordinatorka programa.

 

 

Ekipa SCCA-Ljubljana

Scroll up